🛡️ Imunitný štít, ktorý nesklame! Najlepšie produkty na podporu imunity.
Sonnentor Bylinkové koření na pomazánky, BIO, 50 g *SK-BIO-002 certifikát
Kód: 6576080 000+ spokojných
klientov
10 000+ overených
recenzií produktov
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Súvisiaci tovar
BrainMax Pure Salsa, 220 g Omáčka z čerstvých paradajok dochutená cibuľou chilli a korením
Skladom
(>5 ks)
€4,85
BrainMax Pure Cestoviny z čiernej kráľovskej quinoy, BIO, 250 g *CZ-BIO-001 certifikát
Momentálne nedostupné
€4,45
BrainMax Pure Piadina Wrap BIO, 4 ks BIO tortila z Talianska, *IT-BIO-009 certifikát
Skladom
(>5 ks)
€2,80
Podrobný popis
Sonnentor Bylinkové korenie na nátierky, BIO, 50 g
Dokonalá súhra byliniek do nátierok bude tou správnou voľbou pre krajec čerstvo upečeného chleba. Zmiešajte 1–2 lyžičky korenia so 125 g tvarohu alebo čerstvého syra.
Využitie
Nátierky, jedlá z jedného hrnca, chlieb, dipy, vajcia, hydina, grilovanie, zelenina, strukoviny, zemiaky, cestoviny, pikantná štrúdľa, huby, polievky, vegetariánske jedlá
Zloženie
Rasca bio, ligurček bio (15%), petržlen bio, galgán bio, citrónová materina dúška bio, bazalka bio, cesnak bio (7%), yzop bio, kôpor bio (3%), saturejka bio, senovka grécka bio
Môže obsahovať stopy týchto alergénov: lepok
Skladovanie
Skladovať v suchu a chlade.
Veľkosť balenia
50 g
Dodatočné parametre
| Kategória: | Omáčky, dochucovadlá, korenie |
|---|---|
| EAN: | 9004145009790 |
| Veľkosť balenia: | 50 g |
BrainMax Pure Celtic Sea Salt, Dry, Keltská morská soľ, suchá, 1000 g Keltská morská soľ
Skladom
(>5 ks)
€10,20
BrainMax Pure Celtic Sea Salt, Dry, Keltská morská soľ, suchá, 500 g Keltská morská soľ
Skladom
(>5 ks)
€5,70
BrainMax Pure Celtic Sea Salt, Moist, Keltská morská soľ, vlhká, 1000 g Keltská morská soľ
Skladom
(>5 ks)
€9
BrainMax Pure Cetlic Sea Salt, Moist, Keltská morská soľ, vlhká, 500 g Keltská mořská sůl
Skladom
(>5 ks)
€4,85
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár