Sonnentor Smokey Salt, zauzená mořská sůl, 560 g

Kód: 65871
Akcia VEGAN Nie je možné uplatniť zľavový kód
€20,30 –26 %
bio smokey salt 560g 265296 sonnentor
€20,30 –26 % €14,85
Skladom (2 ks)

Táto údená soľ s tónmi béžovej až svetlo zlatistej farby má výbornú údenú chuť a príjemne vonia po šunke . Podľa starej udiarenskej tradície sa zušľachťuje v malej udiarni v nemeckom pohorí zvanom Švábska Alba. Aby jej chuť mohla vyzrieť v jemnom dyme z jedľového a bukového dreva, ponecháva sa táto pôvodná morská soľ v udiarni po dobu 6-7 dní. Dokonale sa hodí k miešaným vajciam, hubovým pokrmom, dusenému mäsu, sendvičom, grilovaným pokrmom, rybám i šošovke s cestovinami .

Detailné informácie

800 000+ spokojných klientov
800 000+ spokojných
klientov
1 000 000+ overených recenzií produktov
1 000 000+ overených
recenzií produktov
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!

Podrobný popis

Sonnentor Smokey Salt, zaúdená morská soľ, 560 g

Táto údená soľ s tónmi béžovej až svetlo zlatistej farby má výbornú údenú chuť a príjemne vonia po šunke . Podľa starej udiarenskej tradície sa zušľachťuje v malej udiarni v nemeckom pohorí zvanom Švábska Alba. Aby jej chuť mohla vyzrieť v jemnom dyme z jedľového a bukového dreva, ponecháva sa táto pôvodná morská soľ v udiarni po dobu 6-7 dní. Dokonale sa hodí k miešaným vajciam, hubovým pokrmom, dusenému mäsu, sendvičom, grilovaným pokrmom, rybám i šošovke s cestovinami .

Využitie

Nátierky, jedlá z jedného hrnca, chlieb, dipy, vajcia, dusené mäso, hydina, grilovanie, zelenina, strukoviny, zemiaky, jahňacie mäso, cestoviny, hovädzie mäso, pečené mäso, jedlá z obilnín, tekvica / cuketa, zapekanie, pikan polievky, vegetariánske jedlá

Zloženie

Údená soľ

Skladovanie

Skladovať v suchu a chlade.

Veľkosť balenia

560 g

Dodatočné parametre

Kategória: Omáčky, dochucovadlá, korenie
EAN: 9004145977884
Veľkosť balenia: 560 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: