BrainPure Mushroom Cacao, BIO, 300 g Kakao s hubami reishi a chaga / *SK-BIO-001 certifikát
Kód: 65337Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Prečo siahnuť po funkčnom kakau?
Spojením húb s jemným BIO kakaom Criollo a cejlónskou škoricou vzniká nápoj, ktorý zahreje telo, poteší myseľ a pripraví vás na výzvy dňa. Alebo by ste radšej večernú pohodu? Zmes húb, kakaa Criollo a cejlónskej škorice v bio kvalite nadchne chuťou aj benefity. Kakao totiž obsahuje prášok z reishi a chagy , ktoré sú známe svojim obsahom polysacharidov a ďalších bioaktívnych látok.

Reishi (Ganoderma lucidum) – Lesklokôrovka lesklá
Huba, ktorá sa bežne pestuje na dubovom masíve, obsahuje polysacharidy a triterpény. Podporuje prirodzenú obranyschopnosť - imunitný systém 2 . Napomáha k normálnej funkcii obehovej sústavy 2 ak normálnej hladine cholesterolu v krvi 2 . Spracované sú iba čisté plodnice, silu prírody tak nájdete v každej molekule.
Chaga (Inonotus obliquus) – Rezavec šikmý
Razvec šikmý sa pýši podielom betulínu, melanínu, polyfenolu. Chaga rastie prevažne na brezach, odkiaľ získava už spomínaný betulín.


BIO Kakao Criollo
- Bohaté na flavonoidy (kakaové polyfenoly).
BIO Cejlónska škorica
- Prispieva k normálnej hladine cukru v krvi 1
- Prispieva k normálnemu tráveniu 1
- Anderson, RA, Broadhurst, CL, Polansky, MM, Schmidt, WF, Khan, A., Flanagan, VP, ... & Graves, DJ (2004). Izolácia a charakter polyphenol typu-A polymérov z škorica s inzulínu-like biological activity. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 52(1), 65-70. 1
- Ranasinghe, P., Piger, S., Premakumar, GAS, Galappaththy, P., Constantin, GR, & Katulanda, P. (2013) . Zdravotnícke vlastnosti 'true' cinnamon (Cinnamomum zeylanicum): a systematic review. BMC Complementary and Alternative Medicine, 13, 275. 1
- Lu, T., Sheng, H., Wu, J., Cheng, Y., Zhu, J., & Chen, Y. (2012) . Škorica extrakt improves fasting glukóza krvi a glykozylated hemoglobín úroveň v čínskych pacientov s typom 2 cukrovky. Nutrition Research, 32(6), 408-412. 1
- Yue, GG, Chan, BC, Hon, PM, Lee, MY, Fung, KP, Leung, PC, ... & Lau, CB (2013) . Immunomodulatory aktivity z Ganodermy sinense polysaccharides in human immune cells. Nutrition and Cancer, 65(5), 765-774. 2
- Yeh, CH, Chen, HC, Yang, JJ, Yang, WB, & Chen, YC (2010) . Polysaccharides PS-G a bielkoviny LZ-8 z Reishi (Ganoderma lucidum) exhibujú rôzne funkcie v regulácii múrov makrofógov a T lymphocytov. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 58(15), 8535-8544. 2
- Francis, ST, Head, K., Morris, PG, & Macdonald, IA (2006) . Účinok flavanol-rich kokosa na fMRI response to a cognitive task v zdravých mladých ľudí. Journal of Cardiovascular Pharmacology, 47 (Suppl 2), S215 – S220. 3
Legenda: 1 Škorica, 2 Reishi, 3 Kakaové flavanoly
Nutričné hodnoty
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota | 1343 kJ / 321 kcal |
Tuky | 11,93 g |
– z toho nasýtené mastné kyseliny | 7,46 g |
Sacharidy | 18,46 g |
– z toho cukry | 3,35 g |
Vláknina | 45,57 g |
Bielkoviny | 14,10 g |
Soľ | 0,06 g |
Dávkovanie
10 g zmesi (približne 2 čajové lyžičky) rozmiešajte v 200 ml vody alebo mlieka.
Produkcia ekologického poľnohospodárstva EÚ/mimo EÚ.
Zloženie: (56 %) kakaový prášok s vysokým obsahom tuku*, inulín*, (15 %) zmes aktívnych húb* (reishi*, chaga*), ashwagandha*, škorica cejlónska mletá*, himalájska soľ. *produkt z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje 99,9% surovín v BIO kvalite. Môže obsahovať stopy mlieka.
Vyrábané v Českej republike pre firmu BRAINMARKET sro
Skladovanie: Uchovávajte v suchu, chlade a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
Upozornenie: Neslúži ako náhrada pestrej stravy. Nie je vhodné pre deti, mladistvých do 16 rokov. Po otvorení spotrebujte do 2 mesiacov alebo do dátumu trvanlivosti.
Veľkosť balenia: 300 g (30 dávok)
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.